Wat is de levertijd?

Na verwerking van uw betaling wordt uw bestelling verwerkt.
De levertijden verschillen per product:

Nederland België en Duitsland
Gicléeprint op Canvas 5 werkdagen 7 werkdagen
Gicléeprint op Canvas, ingelijst 5 werkdagen 7 werkdagen
Gicléeprint op Papier 5 werkdagen 7 werkdagen
Gicléeprint op Papier, ingelijst 6 werkdagen 8 werkdagen
Gicléeprint op Dibond 7 werkdagen 9 werkdagen

Webshop
De eenvoudigste en snelste manier is om uw bestelling vooruit te betalen via iDEAL. U kunt dan veilig en snel via hun eigen vertrouwde bankomgeving kunnen betalen. 

Museumwinkel
U kunt op de pinautomaat van deze kiosk veilig en snel (contactloos) betalen met een creditcard, bankpas, smartphone of smartwatch

Eventuele verzendkosten voor levering naar uw adres in binnen- of buitenland worden berekend in de winkelwagen, op basis van de artikelen en het afleveradres.

Klachten

Helaas kan het weleens voorkomen dat er iets mis gaat, bijvoorbeeld dat een bestelling wordt beschadigd tijdens transport. Uiteraard willen we dat netjes voor u oplossen! Bel of mail ons, en laat ons weten waar u niet tevreden mee bent.

Retourbeleid

Uw bestelling wordt pas in productie genomen en speciaal voor u op maat gemaakt. Om deze reden vervalt het herroepingsrecht.

Dat wil zeggen dat u uw bestelling niet terug kan sturen. Elk los werk in de collectie van Frans Hals Museum is te bestellen op diverse materialen en elk materiaal kent tientallen maten, vandaar dat alles op maat gemaakt wordt.

Giclées zijn reproducties van originele schilderijen, tekeningen of foto’s die worden geprint op bijvoorbeeld fotopapier, aquarelpapier of canvas met speciale inkjetprinters die de pigmentinkten op het materiaal sproeien.

Het begrip giclée is afkomstig van het Franse woord “gicler”, wat (op)spuiten betekent. Dit type reproductie is de nieuwe standaard in de kunst- en fotowereld en wordt breed gewaardeerd door de grote musea, galeries, kunstschilders en fotografen vanwege de uitstekende kwaliteit.

De giclées van de werken van het Frans Hals Museum zijn geprint met 12-kleuren UV-lichtbestendige pigmentinkten op zuurvrij canvas of aquarelpapier en hebben daardoor extra fijne detaillering en mooie diepe kleuren.

Klantenservice (Print on Demand)

Artimedes B.V.
De Lange Baan 11b,
8731 DZ Wommels
Nederland

E: info@print.franshalsmuseum.nl
T: +31(0)515-332211

Frans Hals Museum

Groot Heiligland 62
2011 ES Haarlem
Nederland

E-mail: meet@franshalsmuseum.nl